skip to Main Content

Anne Sofie har en Bachelor i Ernæring fra Bjørknes Høyskole. Hun er utdannet Yogalærer (AllYoga Thailand – 200 timer), Helsecoach (Institiute of Integrative Nutrition) og AromaTouch-behandler (Doterra). Hun er terapeutmedlem i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH) som Naturmedisinsk Ernæringsterapeut.

Anne Sofie har stor interesse for helhetlig velvære og personlig utvikling. Hennes fokus er på hvordan yoga, eteriske oljer og livsstilsendringer kan bidra til bedre helse og selvoppdagelse.
Hun har endret livet sitt fra å være syk og utslitt med migrene, til å leve et mer balansert liv, med mindre smerte, og færre migreneanfall. Gjennom egen erfaring og utdannelse har hun lært viktigheten av å se på helse som en helhet. God helse handler ikke bare om hva du spiser, men også om fysisk aktivitet, karriere, søvn, forhold, relasjoner, spiritualitet, glede og alt annet som er en del av ditt liv!

Anne Sofie bruker sin kunnskap og erfaring til å hjelpe deg å leve det livet du ønsker å leve – med god helse, overskudd og glede! Hun tilbyr individuell Helsecoaching, Yoga kurs/workshop, AromaTouch behandling og kurs i eteriske oljer.

Er du klar for å ta neste steg for din helse og leve det livet du ønsker?

 

Individuell Helsecoaching – 6 måneder program

Et transformerende en-til-en helsecoaching program i 6 måneder. Programmet skreddersys for deg og dine behov, og du vil få full støtte på din reise.

Sammen setter vi klare mål og jobber med de nødvendige endringene som skal til for å hjelpe deg mot drømmene dine. Jeg legger til rette for selvoppdagelse og gir deg ferdigheter og verktøy til å oppnå dine mål innen helse og livsstil. Du vil bli bedre kjent med deg selv, dine livsstilsvaner og tanker på alle områder i livet ditt – karriere, forhold, spiritualitet, trening, kosthold og mer.

Det er ingen rask løsning – fokuset er på å skape bærekraftige endringer som varer. Jeg holder deg ansvarlig og støtter deg på veien.

Programmet inkluderer:
* 2 x 50 min. økter hver måned, i 6 måneder
* Materiell relatert til de ulike emnene (oppskrifter, brosjyrer osv.)
* Bonus: Redusert pris på utvalgte workshop og kurs i regi av Anne Sofie

Bestill en gratis 45-minutters konsultasjon med Anne Sofie for å se om hun er den riktige Helsecoachen for deg.

Du kan bestille time her: Booking eller kontakte Anne Sofie på epost: annesofiehelse@gmail.com eller på mobil: 47 39 67 87.

Yoga

Anne Sofie tilbyr kurs og privattimer i yoga, for alle nivå.

* Nybegynner kurs i yoga
* Ashtanga Vinyasa yogakurs
* Yoga workshop med eteriske oljer
* Privat timer i yoga

For mer info, sjekk ut på min webside.

Anne Sofie er sertifisert yogalærer i Asthanga Vinyasa (200 timer) fra All Yoga i Thailand. Hun har siden mars 2018 jobbet som yogalærer på treningssenteret Sats, hvor hun har undervist i flere ulike yogatimer (Yoga Flow, Asthanga Vinyasa & Groovy Yoga).

AromaTouch behandling

AromaTouch er en teknikk hvor behandler stryker 100% rene eteriske oljer på ryggen, nakken, ørene og under føttene. Det er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammasjon.

AromaTouch – kroppsmassasje – 45 min – 650 kr
AromaTouch – håndmassasje – 15 min – 200 kr
AromaTouch – full pakke (kropp + hånd) – 60 min – 750 kr

 

Kurs og workshop

Det settes jevnlig opp kurs og workshop i Yoga og eteriske oljer.

Du kan sjekke ut kurs og workshop på:
Facebook: www.facebook.com/annesofiehelse
Hjemmeside: www.annesofiehelse.no

Back To Top