Skip to content

Anna er utdannet Helseutvikler fra Sverige i 2004. Hun startet sin egen klinikk samme året. Anna har jobbet på Ronneby Brunns spa- et av Sveriges eldste spa. Hun har holdt kurs i meditasjon, motivatjonsdager, workshops og foredrag på Teams. Dette en viktig del av hennes arbeidshverdag. Kan bestilles på e- Mail.

Som Helseutvikler er det viktig å se på hele mennesket som en helhet. Gjennom samtaler, mindfullness og massasje kan smerter, uro og spenninger slippe taket.

Anna tilpasser ulike typer massasje og behandling etter ditt behov og ønsker. Har du harde muskelknuter og smertepunkter kan Annas triggerpunktmassasje anbefales. Er du i en stresset hverdag trenger du kanskje en myk, deilig aromamassasje eller hva med en klassisk massasje?

Massasje stimulerer blodsirkulasjonen og kretsløpet. Enkelte massasjeformer jobber særlig dypt med øm og stiv muskulatur, mens andre er mer for velvære. Massasje kan hjelpe kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, stress, og følelsesmessige spenninger samt forebygge/hjelpe når ensidig arbeid gir vonde triggerpunkter/ muskelknuter/ smertepunkter.

Anna tilbyr:
Klassisk massasje:
En dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg, og er en bestselger.

Aromamassaje:
En behagelig massasje for deg som vil bevare en sunn kropp og sjel. Myk, behagelig, velduftende og Beroligende med duftende og velgjørende oljer.

Rom til Ro massaje:
En behagelig behandling for total avslapning., Ha tid til å lytte til kroppen din. Hva signaliserer den? Hva trenger den?. Massajen kan med fordel kombineres med meditasjon.

Meditasjon og mindfullnes:
Handler om å trene bevissthet. Du lærer å observere dine tanker og følelser. Meditasjon er en måte å roe tanken dine og fokuserer på nåtiden. 15 min meditasjon nærer tanken!

Veiledning:
Gjennom samtale får du hjelp til å finne gode og enkle verktøy til å endre tankerne dine. Målet med veiledning er å tørre og sette ord på egne tanker. Vi skal åpne muligheten til å finne indre ro og styrke.
«Desto mer åpen du er, jo mer kan jeg gi, og vi har en større plattform å jobbe på i lag». Inspirert av A Course in Miracles – ACIM.

Varmt Velkommen!
Onlinebooking

Priser massasje:
45 min – kr. 825,-
60 min – kr. 1000,-

** Avbestilling og flytting av time skjer kun per telefon senest virkedagen før. Ikke avbestilte timer må dessverre betales.

Lurer du på noe send en melding. Kurser legges ut på facebook under arragement.
Tlf: 40510199
E-mail: bergstrom.holistic@gmail.com
Facebook: www.fb.com/bergstromholistic
Instagram: www.instagram.com/bergstromholistic

Back To Top