Skip to content

Soneterapeut og Ernæringsrådgiver med Bachelor i Ernæringsfysiologi. Har min utdannelse innen medisinske og naturmedisinske fag fra Oslo.

Har drevet egen praksis siden 2005. Terapeutmedlem i Norske naturterapeuters hovedorganisasjon(NNH) og Norsk forening for ernæringsvitnskap (NFE)

Soneterapi er en terapiform der jeg jobber med reflekssoner under, på og rundt føttene. Med ulike plager i kroppen, vil tilsvarende sone på føttene kjennes vonde og ømme. Ved å massere bort det ømme, vil blodsirkulasjonen komme i gang. Kroppen din kan reagere med å skille ut stoffer som kalles endorfiner. Endorfiner er stoffer som aktiveres ved for eksempel smerte, trening, sex og latter. Formålet med behandlingen er derfor å sette i gang denne prosessen slik at kroppen da behandler seg selv.

Mange forteller om en avslappet kropp med mindre spenninger, bedre søvn samtidig som de føler at de har mer energi etter en soneterapibehandling.

IMG_4027

Forskning på soneterapi (NIFAB) viser også til en effekt som kalles DNIC. Dette er en effekt som beskrives som at når du har smerter en plass i kroppen, så blir smerten mindre etter at du har fått et soneterapitrykk som kjennes smertefullt et annet sted på kroppen. Dermed smertelindring. Smerten fra trykket forsvinner med en gang terapeuten slipper trykket. (nifab.no/soneterapi)

Dere må aldri la være å oppsøke lege, eller slutte med medisiner når dere går til soneterapi.

Ernæringsrådgivning

Med min Bachelor i ernæringsfysiologi har jeg blant annet kompetanse i forebyggende helse, livsstilendring, kosthold og trening, og ernæring gjennom livets faser. Jeg brenner for å spre matkunnskap og matglede. Min filosofi er at vi må nyte for å yte! Jeg brenner for å ta tilbake måltidene med ekte mat. Mat som gjør oss mette, friske og sunne. Måltidet som gir oss tid til å være sammen, tid til å prate og ikke stresse. Jeg elsker å gi hverdagstips til en enklere, men sunnere hverdag. Hjelpe deg med å planlegge din uke! Jeg er motstander av dårlig samvittighet!

Vet dere at stress faktisk er en grunn til at mange legger på seg?
Jeg er opptatt av å utnytte sesongens råvarer, og det vi har rundt oss. Bruke urter fra egen hage, kjøpe fersk purre, gulrøtter og egg hos bonden, lage kraft, saft og syltetøy uten konserveringsmidler. Hjelpe insektene rundt oss med min egen urtehage. I år har jeg vært humlemamma, og drømmer om å bli birøkter. I mens støtter jeg Honninggutta.no.
Jeg er kostholdsveileder på forskningsbasert diett ved høyt blodtrykk, Dash dietten. Tilbyr også veiledning for deg med diabetes 2,metabolsk syndrom og andre livsstilsrelaterte sykdommer.

Priser :
Soneterapi voksne 45min : 750 kr
Soneterapi barn 1-16 år 30 min : 450 kr
Soneterapi baby 0-2 år: 350 kr.

  • «Kombitimen» 45 min : 800 kr
  • Fotsoneterapi med kostråd, eller kostråd med litt fotsoneterapi? Valget er ditt!
  • Ernæringsrådgivning først konsultasjon : 90 min 1500 kr
  • Gjennomgang og kartlegging av ditt kosthold, utarbeidelse av kostholdsplan
  • Kostholdsveiledning 50 min: 750 kr, Oppfølging og veiledning
  • DASH dietten – første time : Vitenskapelig dokumentert diett mot høyt blodtrykk. Jeg lærer deg hva DASH dietten er og jeg setter deg i gang.
  • DASH-dietten oppfølging : 750 kr.

Kontakt:
cathrine@cl-helseutvikling.no
Tlf: 99792559

Back To Top